FC Barcelona ønsker at styrke offensiven næste år. I denne forbindelse har Xavi tilsyneladende et godt øje til Kingsley Coman.

Barcelona har afgivet et bud på Kingsley Coman, men Bayern München har afvist tilbuddet. Det afviser SPORT-journalisten Lluis Miguelsanz.

LÆS OGSÅ: 23 mål i 24 kampe: Xavi har udset sig brasiliansk angriber

Den catalanske klub har lovet Xavi at hente en ny winger i januar, og franskmanden er en af de kandidater, der er med i deres overvejelser.

Det ser dog ikke ud til at være en mulighed for Barcelona, da Bayern München ikke har nogen interesse i at leje Coman ud – hverken til Barcelona eller til andre klubber.

Angiveligt er de ikke villige til at udleje ham, men de overvejer et permanent salg, hvis de ikke kan nå til enighed med den franske angriber om en ny kontrakt.

Ifølge SPORT er det dog fortsat af prioritet for den tyske klub at forlænge med Coman. Et salg vil derfor kun komme på tale, hvis han nægter at skrive under på en ny kontrakt.

Coman skulle dog efter sigende ikke være glad i Bayern München, hvorfor han ønsker at forlade klubben. Han ser Barcelona som en god mulighed.

I denne sæson er det ikke blevet til den store mængde spilletid for den 25-årige franskmand, derh ar været på banen i 472 minutter på tværs af 11 kampe.

I de 11 kampe har han bidraget med to mål og et enkelt oplæg. Han er dog gået glip af en lang række kampe, da han har været ramt af skader i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser: Ingen planer om at sælge stjerne

Hvis Barcelona skal gøre sig forhåbninger om at hente Kingsley Coman til Camp Nou, ser det dog ud til, at de bliver nødt til at købe ham fri.