Alt tyder på, at Ousmane Dembélé forlader Barcelona til sommer. Derfor er Xavi på jagt efter en passende afløser.

Da der ikke er nogen udsigt til, at Ousmane Dembélé bliver i Barcelona, er Xavi gået på jagt efter en spiller, der kan afløse ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona, Real Madrid og Juventus vil spille i USA

Ifølge Fichajes har dette medført, at han har rettet blikket mod Ajax-winger Antony. Den franske spiller har nemlig mange lighedspunkter med Dembélé.

Angiveligt skulle det også være de mange ligheder mellem Dembélé og Antony, der især har medført, at Xavi har bedt Barcelona-ledelsen om at holde øje med Ajax-talentet.

Derudover er han kun 21 år gammel, hvorfor han vil være en spiller, som Barcelona kan udvikle og integrere i den fremtidige trup.

I denne sæson har han bidraget med 11 mål og 7 oplæg på tværs af alle turneringer for Ajax. Det har medført, at han har skabt stor opmærksomhed omkring sig selv fra flere klubber.

Til trods for, at han har været en vigtig spiller i denne sæson, er Ajax ikke afvisende overfor idéen om at sælge ham til sommer. Det skriver spanske Fichajes.

LÆS OGSÅ: Neymar bekræfter: Jeg vil virkelig gerne spille for dem igen

Det forventes dog, at de vil kræve i omegnen af 50 mio. euro (370 mio. kr.) for ham. Det er et højt beløb, som kan være svært for Barcelona at finde pengene til.