Xavi har en ‘drøm’ om at hente den 23-årige La Liga-stjerne som afløser for Gerard Piqué.

Jules Kounde står højt på ønskelisten hos Xavi. Det er dog ikke kun hos Barcelona, at han er på radaren. Derimod er franskmanden en meget attraktiv herre.

LÆS OGSÅ: Dele Alli på radaren i flere Premier League-klubber

I sommer var han meget tæt på et skifte til Chelsea, men det blev dog ikke til noget. Angiveligt var han allerede nået til enighed om de personlige vilkår med den engelske storklub.

Chelsea kunne dog ikke nå til enighed med Sevilla om en handel. Den spanske klub var nemlig ikke villige til at give slip på ham, hvis ikke Chelsea betalte hans frikøbsklausul, der lyder på 628 millioner kroner.

Efter sigende er Thomas Tuchel fortsat meget interesseret i at bringe den unge forsvarer til Chelsea. Af samme grund er den engelske klub fortsat i kontakt med Koundes repræsentanter.

Nu skriver Metro dog, at Xavi ‘drømmer’ om at hente Kounde til Barcelona. Han mener nemlig, at den nuværende Sevilla-forsvare har den perfekte profil til at afløse Gerard Pique på Camp Nou.

Men som følge Barcelonas økonomiske problemer kan det dog vise sig at blive umuligt for Xavi at få realiseret sin drøm. Det skyldes nemlig, at den spanske storklub ikke har råd til at foretage et køb af denne kaliber.

Derudover er der også udsigt til, at den catalanske klub får konkurrence fra en række af de største klubber i Europa, hvoraf mange af dem har en betydeligt bedre økonomi.

LÆS OGSÅ: Antonio Conte vil hente to Barcelona-spillere til Tottenham

Ifølge Metro er det dog fortsat Chelsea, der er favorit til at løbe med den 23-årige Koundes underskrift. Angiveligt skulle de være godt hjulpet på vej af, at spilleren selv ønsker et skifte til England.