Xavi er ikke færdig med at styrke Barcelona-truppen. Han ønsker at hente to spillere mere til klubben i januar.

Barcelona har allerede hentet Ferran Torres i Manchester City i dette transfervindue. Derudover har de også registreret Dani Alves, som blev hentet til klubben i december.

LÆS OGSÅ: Medie: Storklub vil leje Barca-profil i 18 måneder

Ifølge SPORT har Xavi dog et ønske om at styrke truppen yderligere. Det spanske medie skriver, at han er meget opsat på at hente en ny angriber til klubben.

Hans ønske om at hente en ny angriber, er kun blevet forstærket af, at Ansu Fati igen er blevet skadet. SPORT hævder, at han fortsat ser Alvaro Morata som hans foretrukne valg.

Derudover har han også et ønske om at hente en ny full-back til klubben, som kan spille i begge sider. Han forventer, at det bliver ‘svært, men ikke umuligt’ at hente de to nye spillere til klubben i dette transfervindue.

Hvis det skal blive en realitet, at Barcelona henter yderligere to spiller i dette transfervindue, er de afhængige af at sende andre spillere væk. Dette kunne eksempelvis være den udskældte og uønskede Ousmane Dembélé.

Derudover har der også været forlydender om, at Valencia ønsker at leje Oscar Mingueza. Dette bliver dog næppe en realitet, medmindre den catalanske klub er sikker på at have en anden forsvar klar.

LÆS OGSÅ: Martial kan få selskab: Endnu en United-spiller vil væk

Skal der hentes to nye spillere til Barcelona i dette transfervindue, begynder de efterhånden at have travlt. Der er nemlig mindre end to uger til, at vinduet bliver lukket i for denne gang.