Spilletiden har været meget begrænset for Riqui Puig i denne sæson. Nu er Xavis syn på den unge midtbanespiller blevet afsløret.

Xavi mener fortsat, at Riqui Puig kan komme til at spille en vigtig rolle i Barcelona i fremtiden. Det skriver SPORT.

Til trods for, at Xavi mener, at han har en stor fremtid i Barcelona, er Puig kun blevet belønnet med i alt 363 minutter på banen i denne sæson. Endda fordelt på hele 13 kampe.

Ifølge SPORT skulle Xavi dog være ‘glad’ for Puig. Derudover lyder det fra avisen, at Xavi ‘anerkender, at han giver alt i hver træning’, og at han har ‘opmuntret ham til at fortsætte’.

Den catalanske avis skriver også, at Xavi ‘regner med’ Puig. Af denne grund har han også gjort det klar for den 22-årige midtbanespiller, at han ikke må give op.

På trods af, at Xavi altså tror på, at Puig har en fremtid i Barcelona, har der været en del rygter om, at han kan vinke farvel til livet på Camp Nou allerede i det kommende transfervindue.

Dog skulle der ikke være tale om et permanent salg. Derimod skulle den catalanske klub overveje at leje ham ud, hvilket den unge spiller efter sigende også selv har accepteret.