Wilfred Zaha vil igen forsøge sig med at forlade klubben, hvilket han også ønskede for to år siden, men nu skulle han altså igen, ifølge The Times, have meddelt Crystal Palace, at han ønsker at forlade klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

Det spiller til hans fordel, at han i sin nuværende kontrakt har to sæsoner tilbage, hvorfor man altså er ved at nå til et punkt, hvor man kan være nødt til at sælge ham, hvis han ikke skal forlade klubben kvit og frit, eller til næsten ingen penge. Men det spiller såmænd til Manchester Uniteds fordel.

Wilfred Zaha skiftede til Crystal Palace tilbage i 2015 fra netop Manchester United for blot £6 millioner. Manchester United skal dog være glade for, at de også tænkte langsigtet, da de fik indskrevet en videresalgsklausul i aftalen, som betyder, at Manchester United står til at modtage 25 procent af salgssummen.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er en stor procentdel, hvilket Crystal Palace naturligvis kommer til at tænke over, hvis man modtager et bud. Det kan også være af på grund af dette, at Crystal Palace krævede op mod £70 millioner for ham, da han for to somre siden ønskede at forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Det skal Crystal Palace ikke længere forvente, de kan få for ham, men uanset hvad, så kommer Manchester United til at fælge situationen tæt.