FC København og FC Midtjylland er over de seneste år blevet rivaler, mens de kæmper om herredømmet i dansk fodbold. Det har medført, at der også har været kamp mellem klubberne udenfor banen.

LÆS OGSÅ: Mette Frederiksen-restriktioner rammer Superliga-spillere: De rykker på hotel

Der bliver således sendt stikpiller frem og tilbage mellem de to klubber, og forud for weekendens kamp har ikke været nogen undtagelse.

FC København valgte at puste til bålet, da de gjorde grin med FC Midtjyllands trøjevideo på Twitter, hvilket medførte, at FC Midtjylland-lejren udtalte, at de bjæffer for opmærksomhed.

Drillende kommentar

Det er dog ikke det sidste, de hører fra hinanden. I et interview med Tipsbladet sender Mathias Zanka Jørgensen en – i bedste fald – drillende kommentar i retning af Ulvene.

“Det har ikke noget med FC Midtjylland at gøre. Jeg ser bare ikke så meget fodbold, men hvis jeg skulle se en fodboldkamp, så skulle det ikke være med FC Midtjylland,” siger Zanka til Tipsbladet.

LÆS OGSÅ: Brøndby tvunget til at “trykke” nye penge

FC Midtjylland ligger på tredjepladsen, hvor de har tre point ned til FC København, som ligger nummer otte i en yderst tæt 3F Superliga.