Cristiano Ronaldo var i næsten et årti den helt store stjerne i Real Madrid. I den periode, han spillede i den spanske storklub, var han med til at vinde adskillige titler og slå flere rekorder. Blandt andet var han med til at vinde hele fire Champions League-titler i denne periode.

LÆS OGSÅ: Nu sætter Sadio Mané ord på Liverpools krise

I 2018 blev der dog sat et punktum for hans tid i Real Madrid, da han her skiftede La Liga og Real Madrid ud med Serie A og Juventus. Siden dette skifte er det dog ikke helt lykkedes for den portugisiske stjerne at få samme succes i den største europæiske klubturnering.

Det har sat gang i nye spekulationer om, hvorvidt han kan ende med at vende tilbage til den spanske hovedstad. Det er et rygte, der har floreret i rigtig lang tid, men der er ikke nogen fra Real Madrid, der har kommenteret på det – i hvert fald ikke indtil nu.

I forbindelse med et interview med Sky Sports, blev Zinedine Zidane nemlig spurgt om, hvorvidt det vil være sandsynligt, at han vender tilbage til Real Madrid. Det var ikke meget konkret, der kom fra den franske cheftræner, men han ville dog ikke udelukke det.

“Måske. Vi kender Cristiano, og hvilken person han er, og hvad han gjorde her. Men han er Juventus-spiller,” lød det fra Zinedine Zidane ifølge Sky Sports, hvilket han fulgte op med:

“Vi må se, hvad der sker i fremtiden. Jeg var heldig nok til at træne ham, for han er virkelig imponerende,” lød det også fra den franske cheftræner.

LÆS OGSÅ: Manchester United har Pogba-afløser klar

Cristiano Ronaldos nuværende kontrakt med Juventus løber frem til sommeren 2022.