Tidligere Real Madrid-træner Zinedine Zidane har en klar favorit blandt de nominerede til Ballon d’Or.

For en lille uges tid siden blev de nominerede til den prestigefyldte og eftertragtede Ballon d’Or-pris offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Gary Neville om United-spiller: Spil fodbold et andet sted

Det er en pris, der er blevet vundet af enten Cristiano Ronaldo og Lionel Messi i ti ud af de seneste 11 år. Og de også med blandt favoritterne til at vinde prisen igen i år.

I år er det dog langt fra kun Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, der bliver set som realistiske vindere af den flotte pris. Det er en mening, som flere eksperter har.

En af dem, der ikke mener, at det skal være hverken Messi eller Ronaldo, der skal have prisen i år, er den tidligere Real Madrid-træner Zinedine Zidane. Han har nemlig givet sit bud på, hvem han mener, der er den rette vinder af dette års pris.

I et interview med et franske medie Téléfoot forklarede han nemlig, at han mener, at det er den 33-årige Karim Benzema, der fortjener at blive kåret som vinder af Ballon d’Or-prisen i år.

“Benzema fortjener at vinde. Han er en fantastisk spiller, som jeg havde æren af at være træner for. Han kan gøre alt på banen. Han er i toppen, og jeg håber, at han bliver vinder af denne Ballon d’Or,” sagde Zidane til franske Téléfoot.

Hvad enten man er fan af Karim Benzema eller ej, er det svært at komme udenom det faktum, at han har spillet rigtig godt det seneste år.

Siden starten af sidste sæson er det blevet til i alt 40 mål og 16 oplæg hos Real Madrid. I denne sæson er det indtil videre blevet til 10 mål og 7 oplæg i blot 10 kampe. 9 af målene og 7 af oplæggene har han endda leveret i blot 8 kampe i La Liga.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG tilbyder Barcelona byttehandel – Vil glæde Messi

Desuden gjorde han også comeback på det franske landshold under EM denne sommer. Siden sin tilbagevenden er det blevet til seks mål og to oplæg, hvorfor han har været en betydningsfuld spiller for det franske landshold.