Zlatan Ibrahimovic har overrasket mange. De troede, at han ville blive et flop i Serie A, men på trods af sin alder har han vist, at han stadig kan være med på det niveau, hvor det er sjovt.

LÆS OGSÅ: Zlatan kan blive straffet: Sag åbnes efter racistisk voodoo-kommentar

Han står nemlig noteret for at have scoret 14 mål i 13 Serie A-kampe.

Han har dermed været en vigtig del af AC Milans mandskab, der i år ligger med helt fremme. Den 39-årige Zlatan har dog haft problemer med kroppen, og han har derfor misset otte kampe, hvilket også har gjort indtryk på ham.

Han fortæller i et interview med Discovery+, at han ikke kan leve uden fodbold. Han fortæller ligeså, at han godt er klar over, at der er mange, der gerne vil være i hans situation.

Det skriver Tuttomercatoweb.

“Jeg rørte bolden hver dag, og lige pludselig kunne jeg ikke gøre det længere. Derfra indså jeg, at fodbolden er min bedste ven, og at jeg vil have den ved min side resten af livet,” udtaler Zlatan Ibrahimovic ifølge Tuttomercatoweb og fortsætter.

“Og derfor er jeg lykkelig, hver gang jeg går på banen. Jeg spiller for Milan på det højeste niveau. Der er mange mennesker, der er jaloux. De vil gerne være i min situation, men det er ikke alle, som kan gøre det.”

LÆS OGSÅ: Guardiola advaret mod indkøb af Messi: Han så uinteresseret ud

AC Milan skal forsøge at komme tilbage på rette kurs, når de møder AS Roma i Serie A. Milan tabte nemlig danskermødet mod Inter, hvor Simon Kjær tørnede sammen med Christian Eriksen.