Stjernen Zlatan Ibrahimovic er kommet i alvorlig modvind i Italien. Det skyldes, at han er blevet spottet på en restaurant søndag.

LÆS OGSÅ: Neymar håner Bayern-stjerne efter CL-avancement

Ifølge den italienske avis Corriere della Sera blev Zlatan Ibrahimovic spottet, da han var ude at spise en frokost på en restaurant i det centrale Milano. Det er problematisk, da det var i en del af ‘den røde zone’ i den italienske by, som er lukket ned på grund af coronasituationen.

Derfor er alle caféer og restauranter lukkede, hvilket er årsagen til, at det er vakt harme, at den svenske stjerner er blevet fotograferet på en restaurant sammen med flere venner. Der var desuden ingen af personerne, der var iført et mundbind.

Restaurantens ejer har udtalt, at Ibrahimovic og hans venner kun fik et glas rødvin. Avisen Corriere della Sera skriver dog, at det ikke var tilfældet, men derimod skulle det have været en frokost til 300 euro pr. kuvert. Derudover skriver La Gazetta dello Sport, at den tidligere Milan-spiller Ignazio Abate deltog.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne vil byde Kylian Mbappé velkommen

Ifølge TV 2 er det en sag, der er særligt uheldig for den svenske målbomber. Den 39-årige svensker er nemlig ambassadør for kampen mod coronavirus i regionen i Lombardiet. Derfor ønsker vicepræsidenten for Lombardiets sundhedsmyndigheder nu, at en video med stjerne bliver fjernet.