Zlatan Ibrahimovic er sikker på, at han identificeret, hvad problemet er i Manchester United, og sender et godt råd til hele mandskabet.

Stjernen Zlatan Ibrahimovic har rådet samtlige Manchester United-spillere til at stoppe med at tænke på fortiden og i stedet koncentrere sig om nutiden.

LÆS OGSÅ: Her er de tre nominerede til årets danske spiller

Den svenske angriber var en del af de sidste Red Devils-mandskab, der vandt et trofæ. Det var tilbage i 2016/17-sæsonen, hvor de vandt både EFL Cup og Europa League under José Mourinho.

Ibrahimovic blev topscorer for klubben i den sæson, hvor han scorede 28 mål på tværs af alle turneringer. Det omfatter blandt andet to mål i EFL Cup-finalen mod Southampton på Wembley.

Hans statistik for denne sæson er fortsat en rekord for en enkelt sæson i Manchester United efter Alex Ferguson-æraen. Bruno Fernandes tangerede den dog i 2020/21-sæsonen.

Selvom han kun tilbragte 20 måneder i Manchester United, føler Zlatan, at han har identificeret et stort problem i klubben, da folk fokuserer for meget på fortiden, herunder Fergusons trofæfyldte periode som træner.

“De taler for meget om fortiden,” siger den 40-årige Zlatan i et interview med The Guardian.

“Da jeg tog dertil, sagde jeg: ‘Jeg er her for at fokusere på nuet og for at skabe min egen historie’. Men når man har for meget, bliver det som et loop. Du skal tænke på nuet, ellers skal du tage på hospitalet og rense dit hoved.”

Ibrahimovic var med til at hente to trofæer til Old Trafford (tre, hvis man tæller Community Shield med, hvilket Mourinho ofte insisterer på at gøre) i sin tid i klubben.

LÆS OGSÅ: Messi åbner op: Sådan er mit forhold til Ramos

Dengang gik det dog heller ikke godt for De Røde Djævle i Premier League, og Zlatan kunne ikke hjælpe dem med at sluttere højere end en sjetteplads i den bedste engelske række.