Det svenske landshold får igen selskab af stjernen Zlatan Ibrahimovic. Han er nemlig tilbage på det svenske landshold i en alder af 39 år. Han besluttede dig ellers for at indstille sin landsholdskarriere efter EM i 2016. Tilsyneladende er det en beslutning, han nu har fortrudt, da han er tilbage på holdet.

LÆS OGSÅ: Årets Spiller i Superligaen er blevet kåret

Nu har den svenske legende og nuværende AC Milan-spiller åbnet op for sine tanker om igen at være udtaget til landsholdet. Det har han gjort i en video fra det svenske fodboldforbund, hvor han blandt andet siger, at hans comeback på det svenske landshold er nærmest uvirkeligt.

“Jeg er ikke den spiller, jeg var for fem, 10, 15 eller 20 år siden. Det er en helt anden fysik nu og et helt andet spil. Men jeg holder et meget højt niveau. Du behøver ikke bekymre dig om det,” lød det fra Zlatan i videoen, mens han har et stort smil på læben.

Herefter udtalte han, at han føler, at det er uvirkeligt, at han i en alder af 39 år igen kan få lov til at repræsentere sit land.

“Det hele føles rigtig uvirkeligt. Jeg var på landsholdet i noget tid, og jeg valgte at stoppe i en alder af 35 år. Men at få chancen for at repræsentere mit land igen som 39-årig er uvirkeligt,” sagde Zlatan.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-veteran meldes på vej til MLS-klub

I skrivende stund har Zlatan Ibrahimovic spillet 116 kampe og scoret 62 mål for Sverige.