Der skal ikke lægges skjul på, at Zlatan Ibrahimovic er en af de største personligheder, man har i professionel fodbold. Det kom såmænd også til udtryk i lørdagens Serie A-kamp mellem AC Milan og Parma, hvor han fik direkte rødt kort.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil lokke Bayern-stjerne til klubben: Han vil forgylde ham

Det er nu blevet bekræftet af Serie A, at Zlatan Ibrahimovic har fået én spilledages karantæne for det røde kort, men at han ligeså har fået en bøde på 37.000 kroner.

Det kommer efter, at Zlatan skulle have udtryk en respektløs kritik af kampens dommer med en provokerende attitude.

Det betyder, at Zlatan Ibrahimovic kommer til at misse søndagens kamp mod Genoa.

Det siges, at trods den uheldige rolle i Parma-kampen, er en kontraktforlængelse lige rundt om hjørnet. Han har nemlig været en vigtig spiller for AC Milan, da han har bidraget til, at AC Milan igen er blevet et farligt tophold i Serie A.

Parterne har dog kun papir på hinanden frem til sommer, men Paolo Maldini, Milans tekniske direktør, fortæller til Sky Sport Italia, at man er tæt på at forlænge.

“Det er et valg, som alle skal tage. Jeg er ikke her for at dømme dem. Jeg er her for at gøre det, som er bedst for klubben. Jeg ved også, at du har brug for to parter, der er glade, før du kan indgå en aftale.”

LÆS OGSÅ: Derfor fører City kampen om Håland mod United

“I forhold til Ibra er vi meget tæt på en aftale,” udtaler Paolo Maldini til Sky Sport Italia.