Det er ikke gået nogens næse forbi, at der var noget af en stemning mellem de tidligere Manchester United-holdkammerater Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku, da Inter og AC Milan mødte hinanden i Coppa Italia.

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic bliver taget i forsvar af Manchester United-profil

Lukaku og Zlatan endte med at støde panderne sammen, hvorefter de indledte en ophedet verbal infight i kampen, der endte med at have Christian Eriksen i fokus, da han endte med at sende Inter videre.

Skænderiet mellem Zlatan og Lukaku fandt sted kort inden pausen, og det skulle have opstået på grund af noget, som Ibrahimovic skulle have sagt, og det vil man nu finde ud af, hvorfor sagen bliver undersøgt.

Det Italienske Fodboldforbund – FIGC – har mandag bekræftet, ifølge Reuters, at man har valgt at åbne en sag for at undersøge bataljen. Det bliver ligeså rapporteret af BBC, at en mikrofon, der stod placeret ved sidelinjen, har opfanget, at Zlatan Ibrahimovic har sagt “lav du bare din voodo” til Lukaku.

Det skulle formentlig have været en reference til, at Evertons ejer, Farhad Moshiri, i 2018 havde tilbudt Lukaku en kontraktforlængelse i klubben, men som han valgte at afvise, da han havde fået en “voodoo-besked”.

Det er en naturlig del af undersøgelsen, at man vil have dommerens redegørelse for situationen.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

“Som en del af sagen vil vi snakke med dommer Paolo Valeri, der vil blive interviewet de næste timer omkring de advarsler, som blev givet til de to spillere i situationen,” lyder det fra forbundet.