AC Milan-angriber Zlatan Ibrahimovic og Inter-stjerne Romelu Lukaku er hver især blevet idømt en bøde af det italienske fodboldforbund (FIGC) for usportslig opførsel.

LÆS OGSÅ: Udbryderturnering skal redde fodbolden: Ingen Super League – ingen store signings

Straffen sker på baggrund af et ophedet skænderi, som de to spillere havde på banen under Coppa Italia-kvartfinalen i januar.

De to spillere endte i et skænderi med hinanden i første halvleg, da Lukaku blev vred over et frispark begået af Milan-forsvarer Alessio Romagnoli. Her dukkede Ibrahimovic pludselig op, for at forsvare sin holdkammerat overfor Lukaku.

Til trods for, at de to angribere både blev straffet under kampen og dernæst fik bøder fra deres egne respektive klubber for hændelsen, har FIGC også besluttet, at begge spillere skal idømmes en bøde. Det samme gør sig i øvrigt gældende for deres klubber.

“En bøde på 4.000 euro til Ibrahimovic, 3.000 euro til Lukaku, 2.000 euro til Milan og 1.250 euro til Inter. Dette er de sanktioner, som de to spillere og klubberne blev straffet med efter aftale mellem parterne,” skrives der i en erklæring ifølge Goal.

LÆS OGSÅ: Manchester United, Juventus og Bayern München holder øje med Barca-talent

“For begge spillere var det ‘usportslig opførsel med provokerende sætninger, hvilket sender en sportslig besked, der slet ikke er i overensstemmelse med kriterierne om loyalitet, ærlighed og sportsånd dikteret af Sports Justice Code’.”