For et par dage siden lagde Zlatan Ibrahimovic et billede op på sin Instagram. På billedet var der et billede af sig selv, hvor han iført en landsholdstrøje.

LÆS OGSÅ: Solskjær har fortsat spillernes opbakning

Til billedet fulgte der også en tekst: ‘long time no see’. Mere skulle der ikke til, før hele verden begyndte at spekulere på, om han er udtaget til det svenske landshold til de kommende kampe.

Et utal af medier (især de svenske) har skrevet om et muligt comeback til Zlatan på det svenske landshold. Nu ser det dog ud til, at det ikke bliver til noget – det har stjernen selv gjort klart.

Den svenske angriber har nemlig forklaret, at han blot gjorde det for at drille Sverige. Derfor er der ikke noget, der tyder på, at Zlatan Ibrahimovic er udtaget til det svenske landshold:

“Det var bare for fornøjelsens skyld i forhold til landsholdets udtagelse, ikke fordi jeg ville have comeback på landsholdet. Okay, det var for at irritere Sverige,” fortalte Zlatan Ibrahimovic til Sky Sport Italian med et stort grin.

Den 39-årige stjerne har spillet 116 landskampe for Sverige. Det er dog ved at være lang tid siden, at han sidst har været iført landholdstrøjen, da han sidst spillede med det svenske landshold ved EM i 2016.

LÆS OGSÅ: Bach Bak: “Sender et vigtigt signal”

Hvis du havde håbet på at kunne se Zlatan iført den svenske landholdstrøje, bliver du derfor skuffet.