Zlatan har åbnet op og har tilstået, at han har et problem. Det er et “problem”, som fodboldfans jævnligt ser resultatet af, når den svenske stjerne er på banen.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard afgør: Er Ronaldo eller Messi bedst?

I et interview med magasinet ‘Champions Journal’ har Zlatan Ibrahimovic, ifølge det tyske medie Bild, nemlig afsløret, at han ikke er perfekt. Og det må næsten være første gang, at han har indrømmet, at han ikke er det.

“Jeg har et problem: Jeg er aldrig tilfreds,” sagde den svenske stjerne til ‘Champions Journal’.

Zlatan har nok at se til i denne sæson. Han er nemlig ikke blot på titeljagt med sin klub AC Milan – han er også tilbage på det svenske landshold efter flere års pause. Ikke nok med det, så har han også fået sin debut som tv-vært på musikfestivalen San Remo Music Festival.

“Jeg er 39 år gammel. Jeg behøver ikke spille længere, og jeg kunne få et godt liv, hvis jeg stoppede nu. Men der er denne lidenskab for det, jeg laver. Jeg vil altid have mere,” lød det også fra ham.

Som de fleste sikkert havde forventet, så rundende den svenske stjerne sit interview af med en rap replik. Havde han ikke gjort det, kunne man jo være kommet i tvivl om, hvorvidt det faktisk var ham.

LÆS OGSÅ: Medie: Liverpool har tilbudt kontrakt til tidligere Manchester United-spiller

“Du kan tæmme en løve, men du kan ikke tæmme Zlatan. Han er et andet dyr,” rundede Zlatan af.