Zlatan Ibrahimovic har været vidt omkring i sin karriere, herunder i Italien, Spanien, Frankrig og England. Han har dog aldrig begået sig i Tyskland og Bundesligaen, og skulle det have været sket, så havde han umiddelbart tørnet ud for Bayern München.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det var såmænd ved at komme på tale. Det bekræfter Bayern Münchens tidligere klubpræsident Uli Hoeness, der dog ikke sætter noget specifikt årstal på.

Bayern München måtte dog opgive drømmen om at hente Zlatan til klubben. Det kan godt være, at man var Tysklands rigeste klub, men det var stadig ikke penge nok til at hente Zlatan Ibrahimovic.

“Han er en fantastisk spiller, men hans lønkrav var guddommelig. Vi var interesserede i ham en enkelt gang, men vi nåede end ikke til hovedretten,” siger Uli Hoeness, der var München-præsident i 10 år, således til RTL.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Den 39-årige Zlatan Ibrahimovic gjorde torsdag comeback for Sveriges landshold, og den garvede målhaj ser ikke ud til at slippe foden fra speederen, da han i øjeblikket viser fine takter hos AC Milan i Serie A.