Da han pludselig mærkede smerter i sit lår i AGFs sæsonpremiere, var han bekymret for, at han endnu engang skulle være langtidsskadet. Det fortæller Kevin Disk til Århus Stiftstidende.

Han slop dog med skrækken denne gang. Han måtte ganske vist lade sig skifte ud i opgøret mod Vejle, men skaden har dog kun holdt ham ude i en måneds tid.

“Jeg løb alene med bolden, der var ingen i nærheden. Og pludselig fik jeg ondt i mit venstre lår. Jeg kunne ikke bøje mit knæ længere, så jeg frygtede det værste,” siger Kevin Diks til Århus Stiftstidende.

Han fortæller ligeledes, at han med det samme tænkte tilbage på, at han også var skadet, da han kom til klubben for et år siden.

Dengang tog det ham lang tid at komme tilbage i form, og det ville have været hårdt at skulle igennem det samme igen. Heldigvis er det ikke noget, han skal være bekymret for.

Skadesramt start

Da Diks ankom i AGF i sommeren 2019, havde han siddet ude en hel forårssæson, og var fortsat på vej tilbage fra sin skade.

Det medførte faktisk, at han først fik debut for AGF i oktober, og startede sin første kamp i februar 2020 – næsten et år efter, at han ankom til klubben.

Han formåede dog at spille sig ind som stort set fast mand i forsvaret i løbet af anden halvdel af sæsonen.

I denne sæson er han dog ikke kommet helt så godt fra start, da han kom tilbage til AGF midt i opstarten, efter klubben var bleve enige med Fiorentina om en ny lejeaftale.