David Nielsen har gjort et spektakulært comeback i Lyngby Boldklub, hvor han med brændende entusiasme og en peptalk, der kunne få væggene til at ryste, har sat sit præg fra dag ét.

Efter en periode i Grækenland er Nielsen vendt tilbage til dansk fodbold og har straks taget fat på opgaven med at sikre Lyngbys overlevelse i Superligaen.

På sin første dag tilbage i klubben samlede han spillerne i omklædningsrummet for at give dem en peptalk, der var så intens, at den nu florerer på sociale medier.

Nielsen formåede at formidle betydningen af klubben, både for ham selv og for alle, der har været en del af den gennem tiden. “Du tror, at du elsker noget, men vent på at det, du elsker, begynder at lide. Det tog mig ét fucking sekund at beslutte mig for at komme hertil for at hjælpe jer. Ét fucking sekund,” proklamerede han med en intensitet, der efterlod meget lidt tvivl om hans engagement og kærlighed til klubben.

Nielsens budskab var klart: Lyngby Boldklub er et særligt sted, som fortjener at blive kæmpet for. Han mindede spillerne om, at de ikke blot er en del af et hold, men en familie, der skal stå sammen for at beskytte og fremme klubben. Med ordene “Det her er fucking Lyngby Boldklub. Let’s fucking go!” afsluttede han sin tale, hvilket utvivlsomt har sat sit præg på holdet.

David Nielsens første udfordring bliver en hård kamp mod FC København i Parken. Denne kamp vil være en sand prøve på, om hans peptalk har styrket holdets moral og sammenhold nok til at tage kampen op mod en af ligaens stærkeste modstandere.