Da Manchester United købte Paul Pogba i Juventus i 2016, satte de ny transferrekord. Dengang betalte de nemlig i omegnen af 800 millioner kroner for den franske stjerne.

LÆS OGSÅ: Griezmann tilbudt til yderligere en Premier League-klub

Derfor er De Røde Djævle sandsynligvis heller ikke begejstrede over, at der i øjeblikket er udsigt til, at Pogba kan forlade klubben gratis om et år. Her udløber hans kontrakt nemlig, hvilket tillader ham at skifte på en fri transfer.

Den britiske avis The Mirror skriver, at Manchester United har tilbudt den 28-årige midtbanespiller en ny kontrakt, der tilmed skulle indeholde en betydelig lønforhøjelse i forhold til, hvad han tjener på nuværende tidspunkt.

Efter sigende skulle han på nuværende tidspunkt tjene ca. 250.000 pund om ugen, hvilket er svarende til 2,2 millioner kroner. I den nye kontrakt skulle denne sum være erstattet med 350.000 pund, hvilket svarer til mere end 3 millioner kroner om ugen. Det er derfor en lønforhøjelse på 800.000 kr. om ugen.

På trods af, at der er tale om en stor lønforhøjelse, har den franske stjerne valgt at afslå tilbuddet, skriver The Mirror. Avisen mener at vide, at han har besluttet sig for at skifte til PSG, der skulle være klar til at betale 45 millioner pund (391 millioner kroner) for Pogba.

LÆS OGSÅ: Tottenham enige med Serie A-midtstopper

At hans kontrakt udløber næste år, er naturligvis noget, der lægger pres på Manchester United. Alligevel skulle de ikke være klar til at sælge for mindre end 50 millioner pund denne sommer. Det svarer til 434 millioner kroner.