Tottenham er gået på rov i de italienske rækker. Faktisk har de særligt rettet fokus mod en enkelt klub. Atalanta risikerer nemlig at miste hele to profiler til den engelske storklub.

LÆS OGSÅ: Medie: Dette kommer Nicolai Jørgensen til at tjene i Tyrkiet

Ikke nok med, at det forventes, at Atalantas førstemålmand Pierluigi Gollini forventes at blive præsenteret på en lejeaftale, kan han ende med at få følgeskab af en af sine nuværende holdkammerater.

Ifølge den pålidelige transferekspert Fabrizio Romano er der nemlig en reel chance for, at Christian Romero også er på vej til London. Derfor må det siges, at Tottenham har vært på rov i Atalanta Bergamasca Calcio.

Ifølge den italienske transferguru er Tottenham allerede nået til enighed med Romero om en kontrakt. Der er tilmed tale om en langsigtet én af slagsen, da kontrakten vil løbe frem til sommeren 2026.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at påpege, at det kun er de personlige detaljer, der er på plads. Før aftalen er officiel, skal der naturligvis også være enighed mellem de to klubber, hvilket er det næste skridt.

LÆS OGSÅ: Griezmann tilbudt til yderligere en Premier League-klub

Ifølge Fabrizio Romano er der allerede forhandlinger mellem de to klubber, der arbejder på at blive enige om en transfersum. Udgangspunktet skulle ifølge Romano være en pris på 55 millioner euro, hvilket er svarende til cirka 410 millioner kroner. Derudover vil der også være en række klausuler i kontrakten.