Hany Mukhtar er en eftertragtet herre i flere europæiske klubber. En af dem skulle være spanske Villarreal

Brøndbys 24-årige tysker Hany Mukhtar er nok ikke at finde på den københavnske vestegn i næste sæson. Som BT skriver, så skal den offensive midtbanespiller væk fra Brøndby til sommer, som planlægger at sælge ham for en pæn sum. 

Ifølge den spanske avis Marca, så er det blandt andet Villareal, der har skrevet spillerens navn på sin ønskeliste, men ikke kun den spanske La Liga-klub, også Genoa og Werder Bremen skulle være interesseret i den tidligere Benfica-spiller. 

Både Brøndbys sportschef Ebbe Sand og klubbens bestyrelsesformand og storinvestor Jan Bech Andersen har for nylig meldt ud, at der skal hentes penge ind på spillersalg til sommer. Mere specifikt har klubben kalkuleret med at hente 44 millioner kroner i transferindtægter. 

Og her ligner tyskeren et sikkert bud på en herre, hvis salg kan skæppe i kassen. 

Som BT skriver, så har Hany Mukhtar selv engageret sig i at få realiseret et snarligt klubskifte, da han har skiftet til agentfirmaet SEG International. Det er dog ikke mere end et par uger siden, at Mukhtar sagde til BT, at han ikke vidste noget konkret om et potentielt klubskifte. 

”Jeg har hørt om rygterne fra drengene i omklædningsrummet. De joker med det. Men jeg har ikke hørt noget fra hverken Brøndby eller min agent. Jeg vil aldrig presse på for en transfer. Men vi må se, hvad der sker. Jeg er meget taknemmelig for at være her.. Brøndby gav mig en stor mulighed for at spille hver kamp. Og jeg prøver at give noget igen,” sagde han til avisen den 5. april. 

Hany Mukhtar var i første omgang på leje i Brøndby IF fra Red Bull Salzburg, men blev købt fri af den danske klub i 2017. Udover Benfica, har han også spillet i Hertha BSC og FC Stern Marienfelde.