Barcelona overvejer at tage kontakt til Arsenal-manager Mikel Arteta, da de ser på mulige erstatninger for Xavi til sommer.

I januar annoncerede Xavi, at han ville forlade den catalanske klub ved udgangen af den nuværende sæson. Siden da har Barcelonas sportsdirektør Deco arbejdet bag kulisserne for at lave en aftale med en ny cheftræner for klubben forud for sæsonen 2024/25.

Ifølge pålidelige kilder overvejer Barcalona at skabe kontakt til Arsenal-bossen Mikel Arteta. Den spanske storklub ser ham som mulig erstatning for Xavi, og Deco har angiveligt været i kontakt med den baskiske træner.

Både sportsdirektøren og klubpræsident Joan Laporta kan lide Gunners-manageren, selvom han har kontrakt med Premier League-giganterne indtil 2025.

Sidste uge rapporterede journalisten Florian Plettenberg, at de catalanske giganter har haft ‘konkrete samtaler’ med den tidligere treble-vindende Bayern München og Tyskland-manager Hansi Flick om at blive spaniernes næste cheftræner.

Xavis hold, som halter efter i mesterskabskampen, sigter efter at komme tilbage på sejrskurs på fredag, når de møder Mallorca i en afgørende La Liga-kamp.