Det fremgår af Bayern Münchens hjemmeside, at man har været nødt til at sende den helt store stjerne for Canada, Alphonso Davies, hjem til München, hvor han skal påbegynde sin genoptræning efter at være kommet galt afsted med sin ankel.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Det er meget dårlig timing for Canada, der står over for CONCACF Gold Cup og dermed skal undvære holdets helt store stjerne.

Landsholdet kunne dog allerede fredag fortælle, at Davies ikke ville blive klar til slutrunden, men nu har Bayern bekræftet skaden.

De fortæller, at der er tale om en muskel i venstre ankel, der er blevet revet over, og man ved endnu ikke, hvornår man igen vil have ham til rådighed

“Alphonso Davies står over for en periode på sidelinjen hos Bayern München. Den 20-årige fik revet en muskel over i sin venstre ankel under Canadas forberedelser til Gold Cup,” skriver Bayern på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Agüero udtaler sig om Messis fremtid

Det er et stort tab for det canadiske landshold, hvor Davies har været en vigtig spiller, da han står noteret for ni mål og 13 assists i blot 23 kampe for Canada.