Harry Kane sikrede Bayern München en vigtig 2-1 sejr over RB Leipzig i Bundesligaen, hvilket bringer de tyske mestre otte point fra ligaens førerhold, Bayer Leverkusen.

Sejren kommer efter en resultatmæssig dårlig periode for Bayern, som for nylig meddelte, at træner Thomas Tuchel vil forlade klubben til sommer.

Kampen var præget af intensitet og engagement fra Bayerns side, selvom holdets spil ikke nåede de højder, deres fans har været vant til i tidligere sæsoner.

Alligevel var deres ihærdighed på banen uomtvistelig. Harry Kane var tæt på at give Bayern en drømmestart med et hovedstød efter blot fire minutter, men Leipzig-målmand Janis Blaswich leverede en fremragende redning.

Det var først ti minutter inde i anden halvleg, at Kane brød måltørken med et mål, der viste hans sædvanlige kølighed foran mål.

Dette mål tvang Leipzig ud af deres defensive skjul, hvilket skabte en mere åben og spændende kamp. Benjamin Sesko fra Leipzig begyndte at gøre sig bemærket, hvilket satte Bayerns målmand Manuel Neuer på prøve flere gange.

Spændingen intensiveredes, da Sesko udlignede for Leipzig, hvilket satte scenen for en dramatisk afslutning. Med kampen på vej mod uafgjort slog Kane til igen.

Han sikrede Bayern sejren med sit 27. mål i sæsonen, og holdt dermed liv i håbet om at indhente Leverkusen i toppen af Bundesligaen.

Harry Kane skiftede netop til Bayern München med et håb om at få et mesterskab, noget som den engelske angriber ikke endnu har prøvet at vinde.