Den pålidelige tyske transferjournalist Christian Falk har bekræftet, at Bayern München har meldt sig ind i kampen med Manchester United og Chelsea om at skrive kontrakt med Denis Zakaria.

Tidligere på året var Manchester United frontløbere til at skrive kontrakt med den 23-årige schweiziske midtbanespiller. Han er en talentfuld spiller, og derfor har flere klubber nu fået øjnene op for ham.

En spiller som Zakaria kan vise sig som værende en god afløser til Manchester Uniteds nuværende midtbanespiller Paul Pogba.

Det er ikke just nogen velbevaret hemmelighed, at Pogba ønsker at spille for Real Madrid. Derfor er det ikke sikkert, at han forbliver i klubben, men derimod pakker kufferten og rejser til det spanske.

Manchester United har dog udløst en option om forlængelse i franskmandens kontrakt. Det betyder, at han i hvert fald er Manchester United-spiller i det næste år.

Det er dog ikke sikkert, at de herefter får succes med at få ham til at skrive under på en længerevarende kontrakt. Viser det sig at blive svært, får klubben mere ud af at sælge Pogba, for at få en sum penge ud af det.

Zakaria er en meget alsidig spiller

Den 23-årige schweiziske midtbanespiller er en meget alsidig spiller, der har evnerne til at spille både som midtbanespiller og som forsvarsspiller. Hans foretrukne placering på banen er dog positionen som defensiv midtbanespiller.

Har Ole Gunnar Solskjær succes med at hente Zakaria til Premier League, er han garanteret at få en arbejdshest, der kan spille i flere forskellige positioner.

Han har spillet 96 kampe for Borussia Mönchengladbach. I disse kampe har han scoret otte mål og lavet seks oplæg.