Det kommer ikke som nogen overraskelse, at fans, medier og journalister har spekuleret i, hvem der bliver den permanente løsning i FC København, efter Ståle Solbakken blev fyret, fordi man manglede resultater.

Hjalte Bo Nørregaard agerer vikar, men ifølge William Kvist, der er sportslig leder, er det blot for en periode.

FC København skal derfor hente en permanent læsning til trænersædet. Det har derfor været muligt at spille på, hvem der bliver den kommende træner, hos landets mange bookmakere.

Det har Danske Spil dog nu lukket ned for.

Uforholdsmæssig interesse

Det skyldes, at da har været uforholdsmæssig stor interesse i at spille på, at cheftræner, Jacob Neestrup fra Viborg FF, bliver manden, der overtager trænersædet. Han har tidligere været assistent i netop FC København.

“Der har været stor interesse på et enkelt udfald. Når det sker, er vi altid ekstra påpasselige i forhold til, at der kan være folk, der har insiderviden,” udtaler Camilla Riis Cournelius fra Danske Spil til TV3 Sport.

Jacob Neestrup er til dagligt Viborg-træner, og han er blevet konfronteret med en eventuel FC København-tilbagevenden. Han svarede, at han stadig helliger sig til Viborg FF, der har givet ham så meget.

Han sagde derefter, at han ikke havde yderligere kommentarer.