Tidligere har Martin Braithwaite været afvisende overfor et Barcelona-exit. Nu skriver spanske Sport dog, at et Braithwaite-skifte er ‘uundgåeligt’. Derudover hævder avisen, at den danske landsholdsspiller selv har set dette i øjnene.

LÆS OGSÅ: Barcelona har modtaget stort bud på Braithwaite

Angiveligt har Barcelonas plan hele tiden været at sælge danskeren denne sommer. De satsede på, at han ville spille et godt EM, da dette ville kunne øge hans værdi. Heldigvis spillede han godt gennem dette års EM, og var med hele vejen til semifinalen. Og dette har fået indflydelse på hans værdi, som Barca håbede.

I og med, at hans værdi er blevet øget i løbet af sommeren, har Barcelona blot intensiveret deres interesse i et salg. Faktisk forventes det, at et salg af Braithwaite vil blive præsenteret allerede i den kommende uge.

Efter hans flotte præstationer ved EM, forventer Barcelona at kunne sælge den danske angriber for cirka 110 millioner kroner. Det er mindre, end hvad de selv betalte for ham i 2019, men er dog en højere værdisættelse, end for få måneder siden.

Oprindeligt havde Braithwaite planer om at blive i Barcelona i den kommende sæson. Efter ankomsten af både Memphis Depay og Sergio Agüero er han dog røget længere ned i hierarkiet. Derfor har han indset, at hans chancer for spilletid er meget små.

Det ser dog ikke ud til, at det bliver vanskeligt for Barcelona at sælge den danske angriber. Der er nemlig interesse fra flere forskellige klubber, hvilket omfatter både Brighton, Norwich og West Ham. Sådan lyder det fra Sport, hvorfor Premier League lyder som en sandsynlig destination.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Barcelonas udebanetrøje for 2021/22 offentliggjort

Som angivet tidligere, vil de ikke kunne holde deres investering hjemme, da de købte ham for 135 millioner kroner i 2019. Dengang blev han hentet fra Leganes, som en midlertidig løsning, hvorfor han oprindeligt skulle have været solgt tidligere.