Simon Hedlund var på måltavlen i søndagens derby-nederlag til FC København. Efter kampen følte han sig snydt for flere straffespark.

Brøndbys svenske angriber bragte hjemmeholdet foran efter kun 9 minutter i søndagens derby mod FC København. Men opturen var kortvarig for de blågule, da Robert Skov og Viktor Fischer scorede et mål hver for udeholdet i første halvlegs sidste fem minutter. De to mål skulle blive kampens sidste, og det var Brøndbys målscorer i kampen da også ærgerlig over, som BT skriver. Han følte ellers, at hans hold havde spillet en godt kamp.

”Det er frustrerende. Vi lukkede dem ind i kampen i 10-15 minutter, og de lavede to mål. Det er for dårligt,” sagde den 26-årige svensker til TV3+ efter opgøret.

Simon Hedlund var flere gange i løbet af kampen utilfreds med ikke at få straffespark i situationer, hvor han følte, at dommeren burde have peget på 11-meter-pletten. Angriberen mener, at dommerne i superligaen generelt ikke har lyst til at give ham straffespark.

” Jeg tror ikke, man får mere i denne her liga. Alle dommerne tror, jeg filmer hver gang, men det gør jeg ikke,” pointerede han i post match-interviewet med tv-stationen.

Som BT skriver, var Hedlund ikke den eneste Brøndby-mand, der havde svært ved at være i sig selv af ærgrelse over nederlaget. Også Paulus Arajuuri var frustreret. Men han mener, at Brøndby har grundt til at være optimistiske oven på præstationen – trods alt.

”Når den største skuffelse har lagt sig, kan vi finde mange gode momenter. Men jeg vil hellere spille end lortekamp og vinde 2-0 end tabe en god kamp, men sådan er fodbold. Vi må bare blive ved og holde hovedet højt,” sagde den 30-årige finne efter kampen til TV3+.

Brøndby møder Esbjerg i næste runde af superligaens slutspil, mens FC København tager imod FC Midtjylland til topopgør i Parken.