Det er ikke just nogen nyhed, at FC København står uden cheftræner, efter at have fyret Ståle Solbakken. Hvad der heller ikke er nyt er, at AGF-træner David Nielsen flere gange har været nævnt som oplagt kandidat.

LÆS OGSÅ: Vejle-topscorer: “Jeg er færdig med at tabe hovedet”

David Nielsen har allerede tidligere afvist at skulle have interesse i FCK-jobbet. Nu slår han dog for alvor fast, at et sådant skifte ikke vil komme på tale, så længe han har kontrakt med AGF.

Det understreger han i et interview med TV3 Sport.”For mig er det egentlig meget simpelt. Jeg er jo her, og jeg har en aftale her. Det er vildt, at jeg skal forholde mig så meget til det, fordi FCK står uden træner,” fortæller David Nielsen til TV3 Sport, ifølge bold.dk.

Han gør det også meget klart, at han har svært ved at se, hvordan han skal kunne skifte fra en klub som AGF til FCK. Det mener han ikke, at man gør.

“Jeg har svært ved at se, at man skifter fra AGF til FCK som træner. Det har jeg meget, meget svært ved at se. Det har jo bare noget at gøre med, at jeg også synes, at AGF er en stor klub.”

For at runde interviewet af, understreger han, at der hverken har været eller kommer til at være snak mellem ham og FC København.

“Der har ikke været kontakt mellem mig og FC København, og det kommer der ikke, så lang tid jeg har kontrakt her.”

LÆS OGSÅ: AGF forventer ikke australsk midt i kamp i år

David Nielsens nuværende kontrakt med AGF løber frem til sommeren 2023.