Landsholdsspilleren Thomas Delaney mener, at Nicklas Bendtner er gået for langt med at udlevere tidligere- og nuværende holdkammerater i fodboldverdenen. 

Da der for nylig udkom en selvbiografi om Nicklas Bendtner (med titlen ”Begge sider”), skabte det en lang række overskrifter i danske medier. I bogen skorter det ikke på fortællinger om den 31-årige angribers med- og modspillere gennem karrieren. En af de historier, der har fået mest opmærksomhed, handler om damer på værelserne i landsholdslejren, som ifølge Bendtner blev kørt ind til spillerhotellerne, uden at landstræneren og DBU vidste det. DBUs direktør Peter Møller har afvist, at noget sådant foregår i dag, og nu er det så landsholdsspilleren Thomas Delaney, der til Ekstra Bladet afviser, at der foregår eskapader af den karakter, når spillerne mødes. 

”De fester foregik nok i en helt anden tid. Når vi har fri, sidder vi og spiller computer til langt ud på natten,” siger Dortmund-spilleren, som er kritisk over for Nicklas Bendtners udleveringer i den omtalte bog. 

”Der er en grænse for, hvad man kan tillade sig at skrive i sådan en bog. Jeg ved godt, han udleverer sig selv. Men man skal passe på med at vælge for andre, om noget skal udleveres. Det kan godt være grænseoverskridende for nogen. Jeg synes, man skal passe på med at fortælle specielle ting om andre. Jeg havde ikke selv valgt at gøre det,” konstater han over for avisen. 

Thomas Delaney er dog ikke overrasket over, at Nicklas Bendtner har valgt at fortælle om de her ting, da angriberen har levet ”et ret åbent liv”, som han siger. Delaneys liv er ikke fyldt med så mange saftige detaljer, siger han. 

”Jeg har slet ikke levet så spændende et liv. Jeg har engang udgivet en billedbog til børn. Det bliver nok den eneste bog, jeg kommer til at udgive.”