Kazakhstanske fodboldfans har skabt en digital storm på Manchester Uniteds sociale medieprofiler. Det sker på grund af nyheden om en mulig interesse fra den engelske storklub i den kazakhstanske forsvarsspiller Nuraly Alip.

Denne usædvanlige begivenhed har fanget opmærksomheden fra kazakhstanske fodboldfans, der øjner en mulighed for at få en af deres yndlinge til de engelske storklub. Spillere fra Kazakhstan er normalt ikke på helt store adresser.

Hvis Nuraly Alip kommer til Old Trafford vil det være en stor begivenhed for kazakhstansk fodbold.

Fans fra Kazakhstan har oversvømmet klubbens Instagram-side med over 280.000 kommentarer, de fleste ledsaget af den kazakhstanske flag-emoji. Der vil uden tvivl være forretning i skiftet for United, der ville kunne sælge massevis af trøjer til de hungrende fans.

Nuraly Alip er en 23-årig forsvarsspiller, der i øjeblikket spiller for Zenit Sankt Petersborg. Alip har vundet det russiske mesterskab og Super Cuppen to gange med Zenit, og han har vist sig som en lovende spiller på internationalt niveau.

Fansenes kommentarer under Manchester Uniteds opslag varierer fra “Hele landet vil støtte MU” til “Nuraly Alip er præcis, hvad I har brug for” og “Tag Alip i stedet for Harry Maguire”.