Interessen for den danske angriber Jonas Wind er stigende.

Flere klubber har allerede udtrykt deres begejstring for at sikre sig den talentfulde spiller, herunder Fulham, Brentford og Benfica.

Nu ser det ud til, at endnu en klub har kastet sin kærlighed på Wind, idet Wolverhampton Wanderers angiveligt er klar til at byde på danskeren til sommer.

Ifølge Wolfsburger Allgemeine Zeitung er Wolverhampton, bedre kendt som Wolves, blandt de tre Premier League-klubber, der er ivrige efter at tilknytte den danske skarpretter.

De andre klubber inkluderer Fulham og potentielt Brentford, som tidligere har vist interesse. Det tyske medie skriver, at Wolfsburg forventer at modtage mindst det dobbelte af, hvad de betalte FC København for Wind for godt to år siden, hvilket vil sige en transfersum på minimum 180 millioner kroner.

Wind har gjort sig bemærket i denne Bundesliga-sæson med ni mål i de første 14 kampe, hvilket uden tvivl har fanget opmærksomheden hos flere topklubber.

Selvom han ikke har scoret i de seneste 12 runder af Bundesligaen, er interessen for den danske landsholdsangriber stadig høj.