Juventus-angriberen Mario Mandzukic lader til at være et navn, der står på Borussia Dortmunds ønskeseddel. 

Så sent som i april måned i år skrev Mario Mandzukic under på en kontraktforlængelse med Juventus, der løber indtil 2021. Selvom angriberen er blevet 33 år, regnes den kroatiske veteran stadig for at være en værdigfuld spiller for Serie-A-klubben i fremtiden. 

Men nu fortæller Borussia Dortmunds direktør Hans Joachim Watzke, at klubben er interesseret i angriberen. I hvert fald er han ikke afvisende over for tanken om at hente Mandzukic. 

”Vi har nogle ideer, hvad angår sommerens transfervindue, men de er ikke nemme at realisere. Hvad Mandzukic angår, så er han i Juventus i øjeblikket, men man kan ikke udelukke noget i fodbold. Jeg ved, at Mario er en angriber, der altid gerne vil spille,” siger Watzke til den tyske avis Bild. 

Sidste sommer blev angriberen rygtet til Manchester United, da klubbens daværende manager Jose Mourinho efter sigende er begejstret for Mandzukic. Mario Mandzukic er ikke fast starter hos Juventus, men mange iagttagere er enige om, at kroatens kvaliteter gør ham til en spillertype, der har stor værdi for klubben. Mandzukic er som bekendt høj, fysisk stærk og god med hovedet, og han er en spiller, der kan skabe masser af ravage i modstanderens forsvar. 

Mandzukic har scoret 43 mål i 159 kampe for Juventus, hvor han har spillet siden 2015 og været med til at vinde Serie A fire sæsoner i streg. 

Dengang i 2015 hentede Torinoklubben ham i Atletico Madrid. Hvis Mandzukic skal til Dortmund, bliver det til et gensyn med Bundesligaen, hvor han har spillet for både Bayern München og Wolfsburg. Inden han kom til Wolsfburg, spillede han i Dinamo Zagreb – Kroatiens berømte talentfabrik. 

Mario Mandzukic stoppede på Kroatiens landshold efter VM i Rusland i 2018, hvor landet fik sølvmedaljer efter at have tabt finalen til Frankrig med 4-2.