Der er blevet smidt noget af en bombe i Europa over natten, da det kom frem, at mange af de største klubber i Europa, er gået sammen om at lave en “Super League”, der skal spilles udenom UEFA’s Champions League, Europa League og Conference League.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca udsender meddelelse som stiftende klub af European Super League

Det siges, at alle storklubber i England stemmer for, men at man i Tyskland har et andet syn på sagen. Borussia Dortmund og RB Leipzig skulle begge have stemt imod forslaget, ligesom også FC Porto er imod.

Det er meget dårlig timing set med UEFA-briller. Det er nemlig nu, at man kommer til at løfte sløret for det nye Champions League-format. Men hvis “Super League” ender med at blive en realitet, kan det true Champions League på livet.

Det er derfor ikke overraskende, at UEFA-præsident Alexander Ceferin ikke kunne lægge skjul på sin vrede over de tolv klubber, der har planer om at bryde ud af UEFA’s turneringer og i stedet etablere “Super League”.

Det er derfor ikke overraskende, at UEFA’s præsident Alexander Ceferin ikke lagde skjul på sin vrede over de tolv klubber, der har planer om at bryde ud af UEFA’s turneringer og etablere “Super League”.

Han gik sågar så langt som at sige, at klubbernes ledere er nogle narcissister, som udelukkende tænker på penge. De tænker ikke på, hvor mange mål, der bliver scoret, men hvor mange penge, de får i kassen.

LÆS OGSÅ: Overblik: Her er de 12 klubber i ‘Super League’

Det gik dog hårdest udover Manchester United-direktør Ed Woodward, der fik prædikatet “slange” af Alexander Ceferin, der bestemt ikke lagde fingre imellem.