Kun tre klubber er fortsat en del af det famøse Super League-projekt. I modsætning til de øvrige klubber, valgte Barcelona, Juventus og Real Madrid nemlig ikke at trække sig fra projektet.

LÆS OGSÅ: Barcelona får ny deadline for lønforhandlinger og Messi-kontrakt

Det har resulteret i en lang række trusler fra UEFA, da de har truet de tre førnævnte klubber med både udelukkelser, bøder og andre sanktioner. Nu viser det sig dog, at de får svært ved at gøre disse trusler til virkelighed.

UEFA er nemlig blevet underkendt af en domstol i Madrid, der er nået frem til den konklusion, at de ikke vil kunne sanktionere de tre klubber for at fortsætte Super League-projektet. Det skriver bold.dk.

Der er dog fortsat mulighed for , at UEFA kan appellere sagen, mens den stadig er under behandling hos den europæiske domstol.

Efter domstolens beslutning har de tre klubber udsendt en pressemeddelelse, hvori de lovpriser afgørelsen, skriver bold.dk.

“UEFA har gjort sig selv til den eneste, eksklusive og unikke ejer af retten til de europæiske fodboldturneringer. Dette monopol er imod klubberne interesse og er ødelæggende for fodbold og den kompetitive balance,” skriver de tre klubber, og fortsætter:

“Vi er glade for, at vi ikke længere kommer til at være ofre for UEFA’s trusler. Vores mål er, at vi vil videreudvikle Super League-projektet på en konstruktiv og samarbejdsorienteret måde.”

LÆS OGSÅ: Piqué åbner op om Messis kontraktsaga

“Vi vil høre på bidrag fra alle fodboldinteresserede: Fans, spillere trænere, klubber, nationale- og internationale ligaer og forbund.”