Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst var i Bruxelles sammen forleden, og nu tyder det på et kommende makkerskab i Anderlecht.

Morten Wieghorst blev fyret i AaB i november måned, og Kasper Hjulmand stoppede som cheftræner i FC Nordjylland i sidste uge. De to herrer har tidligere arbejdet sammen som henholdsvis cheftræner og assistent i den nordsjællandske klub, og nu kan Tipsbladet fortælle, at man har hørt fra flere kilder, at de trænerne igen slår pjalterne sammen.

Belgiske medier har længe skrevet om, at Anderlecht vil tilknytte Kasper Hjulmand som træner til sommer, og nu blev han set sammen med Morten Wieghorst i Bruxelles for nylig. Sidstnævnte vil ikke bekræfte noget over for Tipsbladet, men han lyder heller ikke afvisende. 

”Jeg kan ikke sige så meget om det, og der er en grund til, at jeg hidtil ikke har ønsket at kommentere på det, men jeg vil da gerne medgive, at Kasper er en rigtig god kollega, og jeg kunne sagtens se os være en spændende konstellation igen. Vi tænker fodbold på samme måde, men det er samtidig vigtigt også at være opmærksom på de forskellige kompetencer, vi besidder, for det kan også hurtigt blive for ens. Man skal sørge for at komplementere hinanden, og det gør man ikke, hvis man er fuldstændig ens på alle punkter,” siger Wieghorst til det danske fodboldmedie. 

Han bekræfter, at de to var i Belgien sammen for nylig, men siger samtidig, at der kan være andre årsager til dette, ligesom han ikke vil kommentere alt muligt, så længe Anderlecht har en træner. Men Wieghorst er ikke bleg for et udlandseventyr. 

”Jeg kan godt lide at være i udlandet. Jeg har både været i udlandet som spiller og som træner og har tilbragt en stor del af mit liv væk fra Danmark, så det har jeg ingen problemer med. Men det er ikke altid en nem opgave for en dansk træner, så vi må se, hvilke muligheder der byder sig.”

Hvis trænerduoen bliver en realitet i Anderlecht, forventes det, at det bliver med Kasper Hjulmand som cheftræner, mens Morten Wieghorst får en assisterende rolle.