Det blev til en hårdt tiltrængt sejr til Manchester United over Wolverhampton.

Kampen vil blive husket for sin høje intensitet og det første comeback fra Wolves. Alligevel sikrede Manchester United sig en smal sejr på 4-3 over Wolverhampton Wanderers, takket være en sen scoring af Kobbie Mainoo i det 97. minut.

Rasmus Højlund spillede en afgørende rolle for United, idet han bidrog med både mål og assist, hvilket understreger den danske angribers voksende betydning på holdet.

Kampen, der fandt sted på Molineux Stadium, bød på en række omskiftelige faser, hvor United først så ud til at have fuld kontrol, før Wolves kæmpede sig tilbage i en nervepirrende afslutning. Marcus Rashford åbnede scoringen med et spektakulært langskud, sat op af Højlund, hvilket gav de røde djævle en tidlig føring.

Højlund selv fordoblede føringen, da han udnyttede et flot opspil og en assist fra Luke Shaw. Målene kan ses i slutningen af artiklen.

Efter pausen ændrede kampens dynamik sig markant. Wolverhampton fik tildelt et straffespark, som Pablo Sarabia omsatte til mål, hvilket bragte spænding tilbage i opgøret.

Scott McTominay syntes at have sikret United sejren med et hovedstødsmål til 3-1, men Wolves nægtede at give op. Max Kilman og Neto scorede i de døende minutter, hvilket udlignede til 3-3 og sendte chokbølger gennem United-lejren.

Men i kampens absolut sidste fase blev Kobbie Mainoo helten for United. Med en imponerende solopræstation sikrede han alle tre point til gæsterne og afværgede dermed et pinligt kollaps for Erik ten Hags mandskab.