AGF har officielt bekræftet, at forsvarsspilleren Jonas Jensen-Abbew er købt fra FC Nordsjælland.

Den unge centerforsvarer har underskrevet en femårig kontrakt med AGF, og overgangssummen rapporteres til at være på 1,5 millioner euro, hvilket svarer til godt 11 millioner danske kroner.

Handlen inkluderer også en vigtig videresalgsklausul for FC Nordsjælland, hvilket understreger Farum-klubbens strategiske planlægning i transfermarkedet.

AGFs sportschef, Stig Inge Bjørnebye, har udtrykt stor tilfredshed med tilføjelsen af Jensen-Abbew til truppen, idet han fremhæver spillerens styrker i duelspillet, hovedspillet og hans evner med bolden. Bjørnebye betoner desuden, at Jensen-Abbews personlighed og mentalitet er i perfekt overensstemmelse med AGFs værdier og forventninger.

Jensen-Abbew har allerede markeret sig med 31 optrædener for FC Nordsjælland og forventes at bringe både talent og yderligere konkurrence til AGFs forsvarslinje.

Bjørnebye er overbevist om, at AGFs træningsmiljø og den erfarne forsvarsbesætning vil bidrage til den unge forsvarers udvikling og tilpasning.

AGFs ambition om at styrke holdets defensiv synes velunderbygget med denne nyerhvervelse, og klubben ser frem til at integrere Jensen-Abbew i holdet.