Inter-ultras til Mauro Icardi: Forsvind fra klubben

Redaktionen — 02. apr 2019 21:56
MILAN, ITALY - FEBRUARY 21: Mauro Emanuel Icardi of FC Internazionale and his wife Wanda Nara attend the UEFA Europa League Round of 32 Second Leg match between FC Internazionale and SK Rapid Wien at San Siro on February 21, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Inters mest hardcore fans har udsendt en meddelelse, hvor de tager afstand fra klubbens kontroversielle angrebsstjerne. 

Mauro Icardi har ikke spillet for Inter i flere måneder, efter han har nægtet at træne og spille i protest over at få frataget sit anførerbind. Nu har ’Curva Nord’ - klubbens mest dedikerede fans udsendt en samlet pressemeddelse, hvor de tager afstand fra den 26-årige argentiners opførsel og opfordrer klubben til at sælge topscoreren.

”Efter en intern diskussion blandt alle grupperinger i Curva Nord, er der fuld enighed om, at opførslen fra Inters ’nummer 9’ ikke længere bør tolereres. Vi mener, at Icardi har vist, at han ikke besidder den nødvendige karakter – hverken til at bære anførerbindet eller til at være en del af fremtiden for et samlet omklædningsrum i truppen,” som det hedder i beskeden, der er en eksplicit opfordring til klubben om at skille sig af med angriberen, der – som tilhængerne skriver – med sin opførsel kan få negativ indflydelse på klubbens præstationer i sæsonens sidste og afgørende kampe i Serie A

”At opnå Champions League-kvalifikation uden et projekt, som har gruppen i centrum – som Icardi i sidste ende ikke kan være blive en del af – vil blot betyde at lægge et fundament for fremtidig fiasko. Holdånd er vigtigere end personligheder og medie-protagonister, så vores holdning er, at Icardi ikke længere er en del af Inter og vil blive behandlet derefter. I Genoa vil vi stå sammen for at bygge på for en fremtid sammen og kun være fokuseret på det, der betyder noget: Inter,” som det står i meddelelsen med henvisning til Inters kommende udekamp mod Genoa.

Den markante udmelding fra klubbens tilhængere kommer samtidig med, at Inter-træner Luciano Spalletti netop har meddelt, at Mauro Icardi er tilbage i truppen og kan få spilletid i de kommende kampe.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere