Genoa er hårdt ramt af et coronaudbrud. Dette udbrud er nu blevet endnu værre, da en større mængde spillere og stabsmedlemmer er blevet testet positive for coronavirus.

Af den grund er deres Serie A-kamp i weekenden mod Torino også blevet udsat. Til en start blev kampen udsat, da 14 Genoa-spillere var blevet smittet.

Dette er tal er dog nu steget, da klubben har meldt ud, at hele 17 spillere er smittet. Foruden de 17 spillere, er der også fem stabsmedlemmer, der er testet positive for coronavirus.

Genoa har tidligere i dag bekræftet, at både Davide Biraschi, anfører Domenico Criscito og Darian Males også er tilføjet til listen over smittede Genoa-spillere.

I går blev det også meldt ud, at Petar Brlek og Miha Zajc var testet positive, ligesom Lasse Schöne, Lukas Lerager og flere andre tidligere er blevet smittet.

Vincenzo Spadafora, der er sportsminister i Italien, understregede forleden, at der ikke var nogen grund til at stoppe Serie A, som følge af det fortsat store corona-udbrud i Genoa.