Ronald Koeman er ikke i tvivl om, at Barcelona går en lys fremtid i møde. Det lykkedes for Barcelona at tage det første skridt, da de besejrede ungarske Ferencvaros i deres åbningskamp i Champions League.

Lionel Messi, Ansu Fati, Philippe Coutinho, Pedri og Ousmane Dembele scorede, hvilket sikrede dem den første sejr i deres gruppe. De måtte desværre også se Gerard Pique blive sendt tidligt i bad grundet et rødt kort.

Turbulent sæson

FC Barcelona har mildest talt haft en turbulent sidste sæson, hvor de måtte se rivalerne fra Real Madrid nappe La Liga-trofæet, og de blev ydmyget 8-2 af Bayern München i Champions League.

De måtte indse, at det var tid til et frisk pust, hvorfor man valgte at hente Ronald Koeman. Han har, siden han kom til klubben, blot tabt én kamp.

“Vi har foretaget ændringer på holdet, hvor vi i stedet spiller med unge spillere, så vi kan ikke forvente mere af dem lige nu. Vi er gode, og holdet går en stor fremtid i møde, men det kræver, at der er konstante forbedringer. Vi spiller med unge spillere, en anden taktik, så jeg beder blot om tålmodighed,” siger Ronald Koeman.

Hertil tilføjer han:

“Vi kommer også til at forbedre os. Vi kan dog ikke kræve det efter to eller tre uger, men I vil snart se holdet spille meget bedre.”

Barcelona slog flere rekorder

FC Barcelona blev i kampen mod Ferencvaros det første hold nogensinde, der har to målscorer, der er 17 år gamle eller under i et Champions League-opgør. Det var Ansu Fati og Pedri.

Lionel Messi slog også en rekord, efter han scorede på sit straffespark. Han blev dermed den første spiller nogensinde til at score i 16 Champions League-turneringer i træk.

Antoine Griezmann måtte følge kampen fra sidelinjen, efter han ikke blev sendt på banen. Ronald Koeman valgte i stedet at bruge Pedri and Dembele.

Hertil siger Koeman:

“Vi vælger altid de bedste elleve spillere, og denne gang var det Trincao og Dembele. Vi må se mod Real Madrid, da det bliver en anden kamp. Det er mit job at forberede holdet og i forlængelse af det, vælge de bedste spillere.”