Leicester overvejer angiveligt at hente Philippe Coutinho i Barcelona denne sommer. De håber at kunne hente ham for en sum på 20 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Pjanić i u-vending: Har tvivl om Juventus-retur

Den 28-årige brasilianer har kun optrådt 14 gange for La Liga-klubben i 2020/21-sæsonen. Siden december har han været på sidelinjen, da han her pådrog sig en alvorlig knæskade.

Siden da har han gennemgået to knæoperationer, men han forventes nu at være i den sidste fase af genoptræningen. Derfor er der igen blevet sat tempo på spekulationerne om hans fremtid.

Barcelona er tilsyneladende meget ivrige efter at skille sig af med den brasilianske spiller, da han er en løntung herre. På det seneste har der desuden været rygter om, at franske Marseille skulle have udvist interesse i Coutinho.

Både Arsenal og Everton er også blandt de klubber, der menes at holde øje med situationens udvikling, men ifølge Mundo Deportivo, er der faktisk også en stor interesse fra Leicester.

Det spanske medie skriver, at FA Cup-vinderne håber på at kunne trække ham til England ved at byde på 20 millioner pund. Nuværende træner i Leicester er Brendan Rodgers, som Coutinho kender fra deres fælles tid i Liverpool.

LÆS OGSÅ: Manchester City-stjerne presser klubben: Vil sælges til Barca

Coutinho har haft svært ved at etablere sig som fast spiller i Barcelona, siden han ankom til klubben i 2018. Han har dog fortsat to år tilbage af sin kontrakt med den catalanske klub, hvorfor han ikke kan forlade Camp Nou gratis i den nærmeste fremtid.