I den tyske Bundesliga har Leverkusen endnu engang vist deres værd ved at tage en sejr hjem over Freiburg med cifrene 3-2.

Denne seneste triumf kommer som et direkte svar på Bayern Münchens forudgående sejr, hvilket betyder, at Xabi Alonsos mandskab nu har skabt en betydelig afstand på ti point ned til deres nærmeste rivaler.

Der skulle kun gå to minutter før Florian Wirtz bragte gæsterne på 1-0 med en flot afslutning.

Otte minutter senere udlignede Ritsu Doan for Freiburg. Det skete efter gode kombinationer.

En stor målmandsfejl betød derefter, at Adam Hlozek fik scoret til 2-1 for Leverkusen. Det skete lige før pausen.

I anden halvleg scorede Patrick Schick et godt mål, der gik via begge stolper.

Det sidste mål i kampen gik til Yannik Keitel, der gjorde det til 2-3.

Leverkusen holdt hjem og vandt sin syvende ligakamp i streg.

Forspringet til Bayern München, der lørdag vandt 5-2 over Darmstadt, er nu igen ti point. I den kamp endte Harry Kane med at blive historisk.