Harry Kane har måske givet England landsholdstræneren noget at tænke over efter en ankelskade i Bayern Münchens overbevisende 5-2 sejr over Darmstadt lørdag.

Kane skrev historie ved at sætte rekord for flest mål scoret i sin debut Bundesliga-sæson. Det gjorde han efter at have nettet sit holds andet mål lige før halvleg.

Den 30-årige angriber blev dog udskiftet otte minutter før tid på grund af en skade.

Bayerns cheftræner, Thomas Tuchel, udtalte til klubbens officielle hjemmeside: “Han vred om på sin ankel i målnettet. Han har haft is på. Vi har endnu ingen nyheder. Vi må vente og se og håbe, at det ikke er noget alvorligt.” Om at sikre den tyske ligas målrekord skrev Kane på X, tidligere kendt som Twitter: “Stolt over at slå en Bundesliga-rekord, men endnu vigtigere, endnu en god sejr.”

Kane brød den 60 år gamle rekord, mens Jamal Musiala scorede to gange, da Bayern dominerede over Darmstadt.

Med 31 mål i 26 ligakampe siden sin ankomst fra Tottenham i sommeren, overgik Kane den tyske legende Uwe Seeler, som scorede 30 mål for Hamburg i 1963-64 sæsonen.