Liverpool er blandt de hold, der er ivrige efter at skrive kontrakt med Napoli-kantspilleren Khvicha Kvaratskhelia. Det skriver flere medier i Italien.

Kvaratskhelia er hurtigt blevet en af Europas mest spændende talenter og har adskillige klubber på venteliste, hvis Napoli beslutter at sælge ham.

Den italienske klub værdisætter Kvaratskhelia til omkring 750 millioner danske kroner,.

Ifølge den italienske journalist Ciro Venerato, som citeres af Area Napoli, er Liverpool og Chelsea med i kampen om at skrive kontrakt med den georgiske stjerne, hvis han beslutter at skifte klub.

“Kvaras fornyelse er i øjeblikket stadig uafklaret: Spilleren ønsker en lønforhøjelse, som lader vente på sig, men han vil ikke forlade Napoli, med De Laurentiis, der tilbyder ham en mega løn for at udskyde hans salg til 2025. En frikøbsklausul kunne også blive indsat for ham, som det var tilfældet med Osimhen. Nummer 77 følges af store klubber, såsom Barcelona, Chelsea, Liverpool og PSG,” siger Venerato.

Den 23-årige har scoret ni mål i denne sæson for at følge op på de 12 mål, han scorede i Serie A sidste sæson.

Kvaratskhelia ville være en god tilføjelse til Liverpool. The Reds skal på et tidspunkt finde en erstatning for Mo Salah, og Napoli-stjernen afkrydser mange bokse i den forbindelse.

Jamie Carragher har rost ham som den mest spændende spiller i Europa efter at have set ham i Champions League.