Manchester United er som bekendt blevet kædet sammen med mange spillere denne sommer, hvor Jadon Sancho dog skulle have stået øverst på ønskelisten – men hvad nu?

LÆS OGSÅ: United vil beholde Pogba: Kan blive den bedst betalte i Premier League

I takt med, at United var i gang med at lokke Sancho til Old Trafford, kunne man dog høre rygter om, at de også ønskede at hente Real Madrid-stjernen Raphael Varane til klubben, hvilket man nu er fri til at rette fokus mod, da United som bekendt allerede har offentliggjort købet af Jadon Sancho.

Det kom for nylig frem, at Real Madrid og Manchester United skulle have igangsat forhandlingerne om Raphael Varane. Men det er naturligvis ikke sikkert, at det ender med en handel, hvilket United da også er klar over, hvorfor man skulle have udset sig et alternativ.

De skulle nemlig også have set sig varme på Jules Kounde, som skiftede til Sevilla fra Bordeux, hvor han står noteret for at have spillet 63 kampe.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus vil stjæle Roma-transfermål

Han skulle formentlig være billigere end Varane, mens han ligeså skulle have kvaliteterne, som Ole Gunnar Solskjær efterspørger, hvorfor man altså ser ham som værende et meget fint alternativ.