Manchester United er nået til enighed med Real Madrid om køet af Raphael Varane, skriver Goal.

LÆS OGSÅ: Griezmann giver Barca klar besked: Der er kun én mulighed

Mediet skriver, at de to klubber er blevet enige om en pris på 48 millioner dollars (302 millioner kroner) plus variabler. Det forventes, at skiftet vil blive gennemført og offentliggjort, når det obligatoriske lægetjek er gennemført.

Dette vil gøre Varane til Uniteds andet store køb denne sommer, da de også har købt Jadon Sancho. Den 21-årige englænder har de hentet i Dortmund, og betaler 73 millioner dollars (459 millioner kroner) for ham.

Ifølge Goal blev der gjort store fremskridt i forhandlingerne mellem de to klubber i weekenden, hvor de personlige vilkår blevet aftalt. En endelig aftale om salgsprisen blev indgået mandag.

Goal skriver, at salgsprisen lyder på de føromtalte 48 millioner dollars plus variabler. Real Madrid kommer dog til at sende 1 million dollars videre til Varanes tidligere klub Lens, hvorfor den spanske klub modtager 47 millioner dollars (296 millioner kroner).

Det eneste, der mangler at komme styr på, er lægetjekket. Når der er styr på dette, vil handlen blive gennemført, hvorefter den franske forsvarer vil blive præsenteret som ny Manchester United-spiller.

LÆS OGSÅ: Dansk landholdsspiller solgt til Premier League-klub

Det betyder også, at Varane sandsynligvis forlader Real Madrid efter en lang karriere i klubben. Han spillede sin første kamp for Real Madrid den 16. juli 2011, og siden da er det blevet til 384 optrædener på vegne af den spanske klub.